LAD OS MØDES OG GENNEMGÅ DINE MULIGHEDER

Nyheder

🔔Det sker, at både virksomheder og kommuner ender i en vaskeægte shitstorm i pressen eller på de sociale medier

Er der mon en shitstorm på vej🌪❓

🔔Det sker, at både virksomheder og kommuner ender i en vaskeægte shitstorm i pressen eller på de sociale medier. Krisen kan være selvforskyldt, mens én eller flere eksterne omstændigheder kan være med til at hælde ekstra benzin på bålet.

📣Derfor er krisekommunikation en vigtig ingrediens i enhver effektiv ledelses-, kommunikations- og brandingstrategi og beredskab i alle virksomheder og kommuner❗

💥Kritiske situationer i en virksomhed eller kommune stiller nemlig altid særlige krav til en hurtig og tydelig kommunikation til alle de målgrupper, der er berørt af eller kommer i berøring med krisen, indtil krisen er ovre.

👉Og husk at god, planlagt og strategisk krisekommunikation er afgørende for, at krisen aldrig udvikler sig til en større krise, som virksomheden eller kommunen ikke kan håndtere eller kontrollere.

💥Undgå derfor at krisen udvikler sig til at handle om f.eks.:

1️⃣ Andet end selve sagen
2️⃣ Den dårlige eller mangelfulde håndtering af sagen
3️⃣ Den mangelfulde/manglende kommunikation om sagen

📱💻I Albæk Kommunikation arbejder vi i øjeblikket på et nyt koncept med fokus på krisekommunikation og krisestyring, som vi glæder os til at præsentere for jer senere på året.

☎I mellem er du velkommen til at ringe til Andreas Albæk på 2819 6672 - og få en snak om en unik og effektiv kommunikations- eller brandingstrategi og kriseberedskab for din virksomhed, kommune eller dit by- eller ejendomsudviklingsprojekt m.m.
 

 

 

 

 

Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing