LAD OS MØDES OG GENNEMGÅ DINE MULIGHEDER

Nyheder

Vi kan nemt hjælpe dig igang med at få en ny hjemmeside

Ny hjemmeside?

Sidder du i en forening eller organisation som længe har overvejet at få en ny hjemmeside, kan vi nemt hjælpe dig i gang.


Få en fleksibel web-løsning til fast pris eller abonnement

Vi har nemlig sammensat en meget fleksibel web-løsning, hvor du får en grafisk flot og teknisk velfungerende hjemmeside til enten en fast pris eller på et månedsabonnement. 


Du får også velskrevne og letforståelige web-tekster - også på abonnement

I vores web-løsning får du også en række velskrevne og letforståelige tekster, der levende fortæller om din forening eller organisation. 

Teksten betaler du for én gang. Derefter får du mulighed for at tegne et abonnement på tekster, hvor vi hver måned producerer nye tekster til hjemmesiden.


En professionel præsentationsvideo er prikken over i'et 

I vores web-løsning får du også produceret en professionel præsentationsvideo, der uploades på din nye hjemmeside. Video er nemlig en enkel og effektiv måde at formidle budskaber til dine medlemmer på. 

Vores mål med hjemmesiden

Hver gang vi laver en hjemmeside, er det altid vores vigtigste mål, at gøre din hjemmeside mest synlig på Googles søgeresultater. Og det mål når vi altid indenfor en overskuelig fremtid.


Kontakt 

Kontakt Andreas Albæk hos Albæk Kommunikation på 2819 6672, hvis du vil vide mere om vores fleksible Google-optimerede hjemmesideløsninger inkl. velskrevne tekster og professionel video.
 

 

 

 

 

Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing