LAD OS MØDES OG GENNEMGÅ DINE MULIGHEDER

Nyheder

Kommuner, kommunale erhvervsudviklingsprojekter og de lokale erhvervshuse har brug for en tydelig og synlig branding- og kommunikationsstrategi

📣Kommuner, kommunale erhvervsudviklingsprojekter og de lokale erhvervshuse har brug for en tydelig og synlig branding- og kommunikationsstrategi overfor både de lokale og ikke-lokale virksomheder❗🏭

Jeg faldt forleden dag over en interessant og ikke mindst relevant artikel fra DI - Dansk Industri med overskriften: "Flere virksomheder bør bruge erhvervshusene".

🔔Én af artiklens konklusioner er, at knap hver tredje virksomhed slet ikke kender de lokale erhvervshuse og de mange gratis tilbud, som kan styrke deres forretning. Konklusionen kan du læse mere om i en helt ny analyse udarbejdet af Dansk Industri.

💻📱I Albæk Kommunikation har vi i mange år haft tætte relationer til flere danske kommuner og deres lokale erhvervsorganisationer.

👉Vi hjælper nemlig både kommuner og de lokale erhvervsorganisationer med strategisk rådgivning med fokus på kommunikation og branding på bl.a. digitale- og sociale platforme i forhold til at:

1️⃣ Få tættere relationer til nuværende, lokale erhvervsvirksomheder
2️⃣ Få tættere relationer til nye, lokale erhvervsvirksomheder
3️⃣ Få tættere relationer til mulige, lokale erhvervsvirksomheder

👉Udover det hjælper vi også kommuner og deres lokale erhvervsorganisationer med selve storytellingen i forbindelse med større og mindre byudviklings- og erhvervsudviklingsprojekter.

☎ Ring til Andreas Albæk på 2819 6672 og få et bud på hvordan du, din kommune eller lokale erhvervsorganisation kan skabe tætte, relevante og personlige relationer til det lokale erhvervsliv med den rigtige kommunikations- og brandingstrategi, der leverer budskaber på bundlinjen.
 

 

 

 

 

Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing
Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing