LAD OS MØDES OG GENNEMGÅ DINE MULIGHEDER

Nyheder

Vi også løser mange andre kommunikationsopgaver i kommunerne, når de f.eks. mangler flere ressourcer til at få sat ekstra fokus på vigtige områder såsom klima-, miljø-, kultur og fritids-, erhvervsudviklings-, uddannelses- eller børne-, unge- og ældreområdet m.m.

📣Mangler du flere hænder i din kommunes kommunikationsafdeling?✍💻

I Albæk Kommunikation arbejder vi, som du sikkert allerede ved, som strategisk kommunikations- og brandingrådgiver i de danske kommuner i forbindelse med bl.a. byudviklingsprojekter.

🔊Hvad du måske ikke ved er, at vi også løser mange andre kommunikationsopgaver i kommunerne, når de f.eks. mangler flere ressourcer til at få sat ekstra fokus på vigtige områder såsom klima-, miljø-, kultur og fritids-, erhvervsudviklings-, uddannelses- eller børne-, unge- og ældreområdet m.m.

☎Ring til mig på 2819 6672 hvis din kommunes vigtigste fokusområder har brug for endnu mere "taletid" på de digitale- og sociale medier eller i de danske nyhedsmedier.
 

 

 

 

 

Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing