LAD OS MØDES OG GENNEMGÅ DINE MULIGHEDER

Nyheder

Gratis analyse af strategi, content og performance på sociale- og digitale medier

📣Vi tilbyder i øjeblikket nuværende og potentielle kunder et gratis Teamsmøde med udgangspunkt i en analyse af:
 
💻📱🖥️Strategi, content og performance på sociale- og digitale medier såsom hjemmeside, LinkedIn og Facebook
 
📹📷I kan også få lidt inspiration til, hvordan videoer bliver en mere integreret del af hele jeres kommunikations-, branding- og marketingstrategi.

Vi producerer nemlig også videoer inkl. manuskript, storyboard, speak og undertekster til en rigtig fornuftig pris. Og vi tilbyder en god rabat, hvis I køber flere videoer i løbet af en 12 måneders periode.
 
✋En ekstra hånd i kommunikations- og marketingafdelingen
 
Flere og flere virksomheder og kommuner arbejder i øjeblikket med reducerede budgetter. Det betyder, at de i en periode ønsker at hyre os på timebasis som en ekstra hånd i deres egen kommunikations- og marketingafdeling. I sådan et samarbejde hjælper vi bl.a. med:
 
1. Udarbejdelse og eksekvering af kommunikations- og brandingstrategi målrettet borgere, turister, kunder, erhvervs- og kulturlivet m.fl.

2. Produktion af content til sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter m.fl.) og hjemmesider

3. Nyhedsformidling såsom pressemeddelelser og nyhedsbreve o.l.

4. Produktion af videoer

5. Employer branding og employee advocacy

📲☎️Er I interesseret i enten at få en 30 minutters gratis gennemgang af jeres sociale- og digitale medier eller blot høre mere om os, så giv Andreas Albæk et ring på 2819 6672 eller book et onlinemøde.
 

 

 

 

 

Ved at klikke 'Acceptér alle' gives tilladelse til, at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing